Asinox Ipari és Kereskedelmi Kft.

Minőségpolitikánk

 

 

Az ASINOX Kft. vezetése a vállalkozás külső-belső rendszereinek minőségére épülő ügyfélközpontúságot tűzte zászlajára.

Olyan ismert, jól működő folyamatosan fejlődő szervezetté válás, amelyben az összes munkatárs megelégedéssel, folyamatos gyarapodással és fejlődéssel, jó légkörben dolgozik, a cég összes vevője általános megelégedettsége mellett.

Alapvető törekvésünk a vevői elégedettség magas szinten történő biztosítása és folyamatos fenntartása.

A célkitűzéseink között kiemelkedő helyet foglal el a minőség, amely a piaci versenyképesség növelése mellett, a megrendelők igényeinek teljes körű kielégítését teszi lehetővé a környezetvédelmi szempontok figyelembevétele mellett.

Céljaink megvalósítása érdekében minőségpolitikai irányelveinket úgy alakítottuk ki, hogy azok a partnereinkkel való hosszú távú kapcsolat alapját képezzék és annak meghatározó elemei legyenek, és mind jelenlegi mind jövőbeli partnereink igényeit maradéktalanul kielégítsék.

Minőségpolitikánk fontos eleme, hogy cégünk valamennyi munkatársa azonosulni tudjon és azonosuljon a minőségpolitikai követelményekkel, elvárásokkal és azok tartalmával - és nem utolsósorban tevékenységük során azokat maradéktalanul alkalmazza is.

 

Fontos számunkra a minőségbiztosítás rendszerének folyamatos javítása. A hatékonyság érdekében cégünk megköveteli, hogy minden munkatársa személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a társaság sikeréhez, elismertségéhez.

 

Ennek eredménye lehet, hogy a piacon elismert és minőséget nyújtó partnerként ismerjék el cégünket.

 

Ez alapján minőség- és környezetirányítási politikánk, az alábbi fő alapelvekre épül:

  • a vállalkozás hatékony működtetéséhez a megfelelő szakképzettséggel és gyakorlattal rendelkező munkaerőt alkalmazzuk és figyelmet fordítunk folyamatos továbbképzésükre,
  • a minőségtudat alapján történő beszállítói és alvállalkozói partner kiválasztásunk a vevői elégedettség elnyerésének fontos eleme,
  • elengedhetetlennek tartjuk a szabványok, jogszabályok, minőségügyi szabályok naprakész követését, alkalmazásuk harmonikus beépítését a működő rendszerbe - összhangban környezeti politikánkkal, beleértve a környezetszennyezés megelőzése iránti elkötelezettségünket is.

 

Ezen elvek alkalmazásával minőség és környezetpolitikánk kidolgozásakor mélyíteni szándékoztunk azt a bizalmat, amelyet eddigi munkánkkal is bizonyítottunk partnereink felé. Így Ügyfeleink biztosak lehetnek az általunk nyújtott állandó, egységesen magas színvonalban, valamint abban, hogy a cégünk által alkalmazott megoldások ma olyan versenyelőnyt jelentenek számukra is, amelyek holnap már a versenyképesség fenntartásának elengedhetetlen feltételei lesznek.

Asinox Kft.
Petőfi u.26
7720
Magyarország
+3672241139
Fax: +3672241139
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.